Laatste weekje Melbourne en omgeving

19 januari 2010 - Melbourne, Australië

Hallo allemaal,

Zijn we weer! Vanuit een internetcafe in Melbourne. Na een paar dagen bewolking schijnt nu weer heerlijk het zonnetje.

We hebben na onze terugkomst van de Great Ocean Road (Bimbi Park - Cape Otway en Lorne) een nachtje bij Rudolph en Nerida op de boerderij geslapen. Was heerlijk gezellig zo met z’n 4-en. De drukte van de familie van Drunen en aanverwanten was ook leuk, maar nu zaten we tegenover twee meer relaxte getrouwde gezichtjes.

Corne en Rudolph hebben gisteren hun mannenavond gehad in Melbourne City en zijn daar ook blijven slapen. Suzanne en Nerida hebben een ‘ spannende’  avond gehad in de Ierse Pub in Baccus Marsh. Wegen drukte ging deze pub om half negen s avond al dicht. 50 km verderop moesten de mannen toen nog beginnen.

Afin, we zitten in een prima hotel voor 4 nachten dichtbij de Victoria Market. Een grote, overdekte markt met allemaal leuk betaalbare spullen. Als het een beetje meezit, zitten we morgen op de Australian Open (woensdag). In Lorne leerden we het Gooische meisje van Lorne kennen. Met haar 160.000 grand a year, stond ze er op al onze biertjes te betalen en twee tickets voor ons te regelen.  Vooruit dan maar!... Al geloven we het pas als we morgen binnen staan. Vroeg opstaan dus voor jullie om ons live te kunnen zien vanaf het center court (of andere banen)!

Vandaag zijn we zowaar onze laatste week ingegaan. Nog even genieten van het weer, de tijd met Rudolph en het beetje rondslenteren. Op de planning hebben we nog een vistrip en een bezoek aan een wijnerij. Komende zondag vieren we op deze manier onder het genot van een goed glas wijn en hapje eten Corne’s verjaardag.  Dinsdag vliegen we via Kuala Lumpur terug.

Goed, we gaan ons weer eens begeven in de Italiaanse wijk hier (erg gezellig) en Bronswick Street. Erg creatieve en inspirerende omgeving.

Dikke koala knuffel,

Corne en Suzanne

Ps. Corine, Suus heeft nog geen paard gereden. Ze hinnikt af en toe wel een beetje.

Ps. Mam Maddy, we komen het weekend van de 30e jullie kant op. Laten we alle foto’s zien! ;o) X

Ps. Martijn, tot op je dino feest! Wij zijn er bij en hebben al een heeeeeel mooi cadeau.

Deel dit reisverhaal:

Jan Gerits:
St. Patricks Road moet zijn St. Kilda's Road
Maddy:
Hoi Luitjes!

Klink allemaal goed daar!
Zou ook wel naar de Austrian Open willen!
Lijk me heerlijk met dat weer daar!
Geniet nog maar samen.
Zal ik hier wel werken voor je!

Liefs Maddy
Jan Gerits:
Hoi Suzie en Corne
Ik zie dat mijn eerste reactie niet is doorgekomen dus herhaal ik die maar. We zullen morgen (woensdag) naar de TV kijken op de Belg want die zendt Henin, Clijsters en Wickmaier uit. Als jullie nog in de buurt van Melbourne South komen daar heb ik twee maanden in Motel Melbourne South gelogeerd. Is vlak bij St Patricks road maar moet dus zijn St Kilda's Road. Daar is overigens een verdomd goeie Irish Pub. Veel plezier nog de laatste week.
Looking forward to see you again.
Pa.
Jet:
19 januari 2010
Wat moet je in een Ierse Pub als je in Australie zit???? Zijn jullie ook in de Dundee-bar geweest (in crocodile...)
Ik ben blij om te lezen dat jullie je goed vermaken. Ik hoop dat Suzannetje niet al te poepiebruin is en wil Corne bij terugkomst wel eens demonstreren hoe ik vroeger met Suzie 'kaola-beertje' deed (ps hoe is het met je rug?)
Hele dikke kus, lekker genieten nog, alvast goede terugreis en tot de Dino-party!
JET
joop en greet:
22 januari 2010
Hoi Suzanne en Corne
het is bijna over voor jullie , maar ik neem aan dat jullie erg genoten hebben !!!
bij deze alvast een gezellige verjaardag , waar je hem ook mag vieren en een goede terugvlucht naar huis .
wij zien elkaar snel denk ik . ( 30 januari ) toch in bergen begreep ik ????
heel veel lieve groeten Greet en Joop

Laat een reactie achter

* Naam:
* E-mail: (wordt niet getoond)
Website: (optioneel)
* Reactie: